Aanbieding!
Kunstenaar:Martens, Karel

Abstract werk

 17,50

Artikelnummer: 2A 827.001

De Universiteit van Amsterdam (Bijzondere Collecties) stelde deze op gezichtsbedrog gebasserde abstract van Karel Martnes uit zijn uitzonderlijk grote oeuvre als bijlage voor de  Boekenwereld ter beschikking en verzorgde ook de fotografie ervan.

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 48 × 62 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

,

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

geen

Stijl

Martens, Karel

Karel Martens (naamvariant: Cornelis Herman Peter Marie Martens) werd op 8 maart 1939 in Mook en Middelaar geboren. Karel volgde een kunstzinnige opleiding aan de Akademie voor Beeldende Kunst en Kunstnijverheid in Arnhem en was er leerling bij Ad Roskam. Als leraar op de Werkplaats Typografie in Arnhem gaf hij zijn kennis- en kundestokje weer door aan onder andere Stuart Bailey. Martens was voornamelijk als kunstenaar werkzaam in Nijmegen en vanaf 1981 in Ubbergen. Als beeldhouwer g...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Martens, Karel.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Abstract werk'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina