Aanbieding!
Kunstenaar:Werner, D.H.

Binnenstad Delft met Oude kerk

 45,00

Artikelnummer: p43 2064.001

Een voor de meeste kunstkenners een onbekende kunstenaar. Deze ets van hem onderstreept het jammerlijke feit dat hij onder de radar van kunstzinnig Nederland is verdwenen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 19.4 × 26.3 cm
Afwerking

passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Stijl

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., toelichtende tekst(en)

Werner, D.H.

D.H. Werner (naamvarianten: Dett Voss, Hans Detlev Voss, Hans Detlev Hermanus Voss) werd op 10 februari 1907 in Schleswig geboren en overleed december 1976 in de provincie Ontario (Canada). Onbekend is of hij kunstzinnige opleidingen heeft genoten. Hij was actief als graficus, grafisch ontwerper, illustrator, knipkunstenaar, tekenaar, typograaf en vervaardiger van houtsneden. Als kunstenaar was hij actief in Rotterdam maar ook in Montreal en Cooksville (Canada). Zijn werkzaamheden...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Werner, D.H..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Binnenstad Delft met Oude kerk'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina