Kunstenaar:onbekend

Boer die over landerijen uitkijkt

 24,00

Artikelnummer: CO 236.207

Ook deze voorstelling komt uit dezelfde serie aangekochte linoleumsnedes als onder andere CO 236.009, CO 236.210 en CO 236.211. Maar hierop valt zelfs helemaal geen signatuur te vinden maar alleen in de mouw van de boer een nauwelijks te definiëren monogram (‘UJ’ of ‘JU’ dooreen of mogelijk de Griekse letter Ψ). Wellicht is er iemand die deze signatuur herkent.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 17.5 × 19.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in de druk, l.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boer die over landerijen uitkijkt'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina