Paspoppen

 85,00

Artikelnummer: k3 661.001

Twee symmetrische paspoppen. Dus zeg maar Pam Georg Rueter in het kwadraat. De intrigerende eenvoud van deze houtsnede boeit desondanks intens. Ook de tegenstelling dag-nacht draag hier zeker aan bij.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 10.5 × 17.5 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in de druk, m.l., m.m.

Stijl

,

Rueter, Pam Georg

Pam Georg Rueter (naamvariant: Georg Rueter) werd op 18 februari 1906 in Sloten bij Amsterdam geboren en overleed op 10 september 1998 eveneens te Amsterdam. Pam was een zoon van Georg Rueter (1875-1966) en een broer van Gerarda Rueter (1904-1993). Pam volgde opleidingen aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en aan het Rijksinstituut tot Opleiding van Tekenleraren. Hij was onder andere als kunstenaar werkzaam in Amsterdam, Karlsruhe, Haarlem en Eindhoven. Zijn kwalifi...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Rueter, Pam Georg.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Paspoppen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina