Dennenboomstammen

 281,00

Artikelnummer: p38 283.001
Onderwerpen: ,

Een prachtige ets van een bekwaam vakman die de naam van de bekende kunstenaarsfamilie Schotel met dit werk weet hoog te houden.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 14 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf

Stijl

Schotel jr., Andreas

Andreas Schotel werd op 20 april 1896 in Rotterdam geboren en overleed op 29 mei 1984 in Rhoon. Hij was getrouwd met Anna Maria Angenita Schotel-Gips. Andreas volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en volgde daarnaast lessen bij Antoon Derkzen van Angeren, Alexander Henri Robert van Maasdijk en Herman Mees. Andreas werkte zowel in Rotterdam als in Esbeek (Hilvarenbeek) en Hilligersberg. Als graficus, schilder, aquarellist, (pen)-tekenaar en etser zij...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Schotel jr., Andreas.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Dennenboomstammen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina