Aanbieding!
Kunstenaar:Wisselink, Leo

Dordrecht met Grote Kerk

 199,50

Artikelnummer: p30 351.001

Ofschoon 99% van zijn werk Den Haag betreft, wist Wisselink toch de weg (als geboren Dordtenaar) naar het veel fotogeniekere Dordrecht te vinden. En met succes! Deze grote aquarel met de massieve Dordtse Grote Kerk centraal en de Buiten Walevest op de voorgrond met links – nog net zichtbaar – het markante torentje van het oude Dordtse stadhuis is een waarlijk historisch document van het rivierfront zoals het er aan het eind van de 20ste eeuw uitzag.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

aquarel

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Wisselink, Leo

De kunstschilder Leo Wisselink werd in 1950 in Den Haag geboren. Naast schilder was hij ook schrijver / publicist (Indisch pigment, De Hondenjaren). Van zijn werk zijn er ook publicaties verschenen. Wisselink produceert nog voortdurend Haagse stadtaferelen. Zijn schilderijen zijn onder andere portretten van honden en foto's van Den Haag, die variëren van parken, stranden, straatbeelden, interieurs tot jaarlijkse evenementen in Den Haag.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Wisselink, Leo.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Dordrecht met Grote Kerk'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina