Aanbieding!

Dorp aan Alpenmeer

 575,00

Artikelnummer: CO 492.003

Een buitengewoon geslaagde aquarel in de stijl van onder andere de Vlaminck, Jongkind e.v.a. Waar zich dit landschap precies bevindt, is niet bekend. Los van deze vraag: het is een klein meesterwerkje van de ten onrechte nog steeds in de schaduw van zijn vader Jan Sluijters Sr. staande kunstenaar.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 34 × 25 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Samenstelling collectie

Schilderkunst

aquarel

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Sluijters Jr., Jan

Jan Sluijters Jr. werd op 9 januari 1914 geboren in Amsterdam en overleed in juni 2005 in Hilversum. Hij was de zoon van Jan Sluijters Sr. (1881 - 1957) en de broer van Lous en Eliza Sluijters. Hij volgde opleidingen aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs in Amsterdam, aan de Rijksnormaalschool voor Kunstnijverheid in Amsterdam en aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten eveneens in Amsterdam. Daarnaast was hij leerling van zijn vader Jan C.B. Sluijters Sr. en Hendrik Adriaan v...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sluijters Jr., Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Dorp aan Alpenmeer'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina