Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Duits dorpsgezicht

 19,50

Artikelnummer: k2 236.011
Onderwerp:

Een ets die later door de kunstenaar? werd gewassen. Helaas is de ondertekening niet te ontcijferen maar aan de keerzijde bevindt zich een sticker van een lijstenmakerij in Wiesbaden en enkele onleesbare aantekeningen (in potlood) hetgeen doet vermoeden dat het hier waarschijnlijk een Duitse kunstenaar betreft.

Gewassen ets.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 12 × 11.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Duits dorpsgezicht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina