Aanbieding!

Even de weg kwijt

 46,00

Artikelnummer: CO 012.022

Herman van der Avoort creëert voortdurend een geheel eigen wereld. Soms massaal, dan weer lieflijk of realistisch. Maar vooral chaotisch. Soms is die chaos zo groot dat hij de weg wat kwijtraakt en zich verloren weet in zijn eigen geconstrueerde wereld. Maar zelfs uit die verwarring put hij inspiratie als kunstenaar. Dit werk lijkt niet alleen qua opzet wat op het werk van Theo Wolvecamp maar is volgens kenners spontaner dan van vele CoBrA-leden.

Dit werk werd door de kunstenaar zelf ingelijst.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Stroming

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Even de weg kwijt'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina