Kunstenaar:Picasso, Pablo

The Serious Fawn

 515,00

Artikelnummer: CO 249.002

Een voor een Picasso zeer herkenbare tekening. Een ‘fawn’ voorstellende die fluit? speelt. Het is meer dan spannend om de gedachtegang van Picasso tijdens het lithograferen van deze fawn proberen te volgen!

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 9 × 13 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, reverse, toelichtende tekst

Stijl

,

Picasso, Pablo

Pablo Ruiz Picasso werd als zoon van José Ruiz Blasco (schilder en docent aan de Escuela de Bellas Artes in San Telmo) in Malaga op 25 oktober 1881 geboren en stierf op 8 april 1973 in Mougins in Frankrijk. De Spaanse kunstenaar Pablo Picasso is misschien wel de belangrijkste kunstenaar van de 20ste eeuw. Telkens weer wist hij zich op cruciale momenten te vernieuwen. Of het nu handelt om zijn expressieve schilderijen uit zijn blauwe en roze periode, de gefragmenteerde wereld van het kubism...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Picasso, Pablo.

Heeft u een vraag of opmerking over 'The Serious Fawn'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina