Aanbieding!
Kunstenaar:Stork, Hein

Flessen

 225,00

Artikelnummer: p31 447.001
Onderwerp:

Hein Stork was een meer dan gekwalificeerde kunstenaar die overigens geheel zijn eigen weg ging. Desondanks worden er in zijn werk (en zeker in dit werk) sporen gevonden van meer bekende – en dan vooral beroemde, dus dure – kunstenaars. Zijn stijl van schilderen wordt onder andere teruggevonden in het werk van Otto de Kat.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 34 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, reverse

Stijl

,

Stork, Hein

Hendrik (Hein) Stork werd op 24 februari 1924 in Weesp geboren en overleed op 16 februari 1993 in Ruinen (De Wolden). Stork volgde een opleiding aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en kreeg later ook nog les van Gé Röling. Hein werkte zowel in Ruinen en Amsterdam als in Salzburg en Parijs. Ook maakte hij in 1958 een klassieke reis door Italië. Als graficus, schilder en aquarellist bestond zijn productie uit portretten, landschappen, stadsgezichten, bloemen en stil...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Stork, Hein.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Flessen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina