Aanbieding!

Margrieten, klaprozen en andere bloemen

 235,00

Artikelnummer: p35 229.002

Van Noelanders zijn veel bloemenstillevens bekend en dit stilleven vertegenwoordigt technisch zo’n beetje alles wat hij op dit gebied heeft gepresteerd. De veelheid aan soorten bloemen en kleuren, lichtinval, de natuur als zodanig (uitvallende bloemen) vinden we op veel van zijn schilderijen dan ook gedoseerd terug.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

,

Noelanders, Gaston

Gaston Noelanders werd op 25 april 1904 in Brussel geboren en overleed in 1987. Gaston volgde een opleiding aan de Academie te Antwerpen en werkt nadien in verschillende ateliers onder andere bij Alfred Bastien. Noelanders schilderde vooral bloemstillevens en stadsgezichten. Vermeld in Piron.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Noelanders, Gaston.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Margrieten, klaprozen en andere bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina