Aanbieding!

Glazen vaas met vijf hortensia’s

 38,00

Artikelnummer: CO 012.308

Bloemen, bloemen, bloemen. Bloemen in potten, bloemen in vazen! Al jarenlang geniet Herman van der Avoort niet alleen van bloemenpracht maar weet deze  bloemenpracht ook overal waarop hij maar kan schilderen vast te leggen. Daarom hebben we dan ook tientallen van zijn fraaie bloemenstillevens in onze collectie opgenomen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 51 × 71 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Glazen vaas met vijf hortensia's'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina