Aanbieding!

Heuvellandschap

 32,00

Artikelnummer: p29 2040.001
Onderwerpen: ,

Welk dal deze aquatint van Homan (een eigen druk nr. 12)  voorstelt, is ons niet bekend. Het nodigt in ieder geval uit om er langdurig naar te kijken vanwege de topografisch beschouwd interessante details (bijvoorbeeld lijken de gronden nog niet herverkaveld; dus vermoedelijk liggend ergens in het buitenland).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 29.2 × 26.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium

Grafiek

,

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Homan, E. Reinder

Reinder Homan (naamvariant: E. Reinder Homan) werd op 12 december 1950 in Smilde geboren. Hij volgde kunstzinnige opleidingen aan de Academie Minerva in Groningen en aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Als graficus, etser, illustrator en schilder waren zijn onderwerpen vaak landschappelijk. Maar ook de nodige stillevens zijn bekend van hem. Als kunstenaar was hij voornamelijk actief in Groningen, Maastricht, Surhuizum (Achtkarspelen), Bakhuizen (Gaasterlãn-Sleat) en de V.S.. ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Homan, E. Reinder.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Heuvellandschap'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina