Aanbieding!
Kunstenaar:Cuyp, Albert

Koeien aan waterkant

 67,50

Artikelnummer: CO 054.001
Onderwerpen: , ,

W. Unger – de bekende ‘staalgraveur’ – heeft vele klassieke kunstwerken uiterst vakkundig, ook die van Cuyp, gekopieerd. Dit is een voorbeeld van één van de meer bekende werken van Cuyp die door hem werden gegraveerd.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 26 × 21 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Grafiek

Overig

Signatuur

l.o., r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Cuyp, Albert

A(e)lbert Gerritsz Cuyp (naamvarianten: Aelbert Cuijp, Aelbrecht Cuijp, Albert Cuijp, Aelbrecht Cuyp, Albert Cuyp, Albrecht Cuyp, Aelbrecht Gerrtsz. Cuyp, Aelbert Kuip en Aelbrecht Kuip) werd in Dordrecht op 20 oktober 1620 en daar ook begraven op 15 november 1691. Vier jaar later stierf ook zijn vrouw. Albert Cuyp was een Nederlands landschapskunstschilder uit een vermaard Dordts kunstenaarsgeslacht. Hij was het enig kind van Jacob Gerritsz Cuyp, eveneens landschapsschilder en kreeg van h...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Cuyp, Albert.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Koeien aan waterkant'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina