Aanbieding!
Kunstenaar:Krug, Han

Lampetkan en schaal met bloemen

 61,00

Artikelnummer: p11 418.015

Deze verfijnde houtsnede van Han Krug onderstreept andermaal de (kwalitatieve) veelzijdigheid van deze kunstenaar. Zijn houtsnijtechniek heeft hij zodanig ontwikkeld dat het effect van een afdruk ervan de toeschouwer doet twijfelen of er een litho, ets dan wel een houtsnede voorligt. Chapeau Krug!

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 27 × 34 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Pulchri Studio

Samenstelling collectie

Grafiek

Signatuur

autogram, in de druk, in potlood / inkt / verf, r.b., r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Krug, Han

Han Krug (naamvariant Johannes Krug; monogrammen: HK en H.K. boven elkaar, aaneen) werd op 21 december 1890 in Den Haag geboren en overleed daar ook op 20 maart 1977. Hij volgde een kunstzinnige opleiding op de Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Krug was voornamelijk in de regio Den Haag als kunstenaar actief. Veelzijdigheid was zijn visitekaartje als kunstenaar: aquarellist, illustrator, schilder, graficus, (pen)-tekenaar, pastellist, etser, lithograaf, vervaardiger van hou...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Krug, Han.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Lampetkan en schaal met bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina