Aanbieding!

Kirie Eleison

 75,00

Artikelnummer: p30 2075.001
Onderwerp:

Een bijna smachtende bede. Meer dan perfect gelithografeerd. Over symbolen gesproken: ten hemel gevouwen handen bij wijze van overgave aan het hogere.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 41.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Visser, Jan (1903)

In de diverse bronnen worden meerdere beeldende kunstenaars 'Jan Visser' beschreven. Dit zijn zeer vermoedelijk werken van de op 28 juni 1903 in Hendrik-Ido-Ambacht (H-I-A) geboren en op 19 augustus 1988 in Rotterdam overleden  J. Visser. Hij volgde kunstzinnige opleidingen aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en aan de Koninklijke Academie van Beeldende kunsten in Den Haag. Jan Visser was onder andere leerling bij David Bautz, Aart Glansdorp en Johannes Gerardus Heijberg. ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Visser, Jan (1903).

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kirie Eleison'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina