Aanbieding!
Kunstenaar:Haase, Kerstin

Naakte vrouw

 130,00

Artikelnummer: p35 115.001
Onderwerp:

Een verademing dat er ook nog ‘moderne’, hedendaagse kunstenaars zijn die met hun kunstwerken aantonen dat ze vakman of vakvrouw zijn maar tegelijkertijd ook experimenteerdurf vertonen. Kersten Haase is zo iemand. In de komende tijd zullen we nog veel van deze zich snel ontwikkelende kunstenares horen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 18 × 25 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Haase, Kerstin

Kerstin Haase werd in 1968 in Verl (Duitsland) geboren. Zij volgde een opleiding tot mode-ontwerpster bij de Lette Verein in Berlijn. Daarnaast liep zij stage in het theater in Jerez (Spanje) om zich te bekwamen in zowel decor- als kostuumontwerp. Ook volgde zij een opleiding bij CIM Data in Berlijn als grafisch computerontwerpster. Haase schildert, pastelleert, aquareleert en tekent zowel met olie als potLood, houtskool en inkt. Zij leeft en werkt in Berlijn als freelance kunstenaar...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Haase, Kerstin.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Naakte vrouw'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina