Aanbieding!

Noord-Afrikaans straatje

 78,50

Artikelnummer: p21 569.002
Onderwerpen: ,

Een kopie van een schilderij van Willem Dooijewaard. Ofschoon geen origineel geeft deze kunstzinnige kopie een zeer getrouw beeld van het oorspronkelijke werk.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Diversen

,

Genootschap

Pulchri Studio

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.o.

Grafiek

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Dooijewaard, Willem

Willem Dooijewaard (naamvariant: Willem Dooyewaard; hij signeerde met: W. Dooyewaard en monogrammeerde met  WD) werd 7 juli 1892 in Amsterdam geboren en overleed op 17 juli 1980 in Blaricum. Hij was de broer van Jacob (Jaap) Dooijewaard. Hij volgde een opleiding aan de Rijksnormaalschool voor Kunstnijverheid in Amsterdam en was leerling van George Sturm. Op latere leeftijd was hij zelf leraar van Johann Willem Schotman. Wilem Dooijewaard werkte  in Nederland in Amsterdam en Blaricum. Oo...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Dooijewaard, Willem.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Noord-Afrikaans straatje'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina