Aanbieding!
Kunstenaar:Buffet, Bernard

Paris aroma poster

 83,50

Artikelnummer: p5 043.001

Voor de werken van Buffet – i.c. zijn litho’s – worden op veilingen bedragen neergeteld variërend van € 500 tot wel € 1.000 en voor zijn schilderijen zelfs bedragen van € 70.000 tot € 350.000 en meer. Dus onnodig te zeggen dat Bernard Buffet niet alleen een uniek kunstenaar is maar ook door velen ongemeen wordt gewaardeerd. In geen enkele kunstcollectie kan dan ook met goed fatsoen een Bernard Buffet ontbreken.

Dit werk van hem ‘Paris aroma’ is één van zijn meer bekendere werken.

Fraai ingelijst.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 39.5 × 66 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.m.

Stijl

Buffet, Bernard

Bernard Buffet werd op 10 juli 1928 geboren in Parijs en stierf op 4 oktober 1999 in Tourtour. Bernard Buffet voltooide zijn kunstzinnige opleiding aan de École Nationale Supérieure des Beaux-Arts in Parijs. Bernard won vele prijzen in zijn leven waaronder het Chevalierschap van de Ordre des Arts in 1962 et des Lettres en de Prix des travaux d'atelier aux Beaux-Arts in 1945. Buffet werkte niet alleen op veel plaatsen in Frankrijk maar was ook veelvuldig actief in het buitenland (Venetië, New ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Buffet, Bernard.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Paris aroma poster'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina