Aanbieding!

Pompoenplant

 115,00

Artikelnummer: p1 160.003

Tijdstip van de vervaardiging van deze litho is niet bekend maar stamt in ieder geval van vóór 1928. Reinier werd en wordt nog steeds zeer bewonderd door vakgenoten en de kunstwereld als zodanig en zijn werk maakt deel uit van de collectie van het Dordts Museum. Niet verbazingwekkend, gezien de kwaliteit van zijn werk, ook weer door deze litho bevestigd.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Overig

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o.

Grafiek

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Kennedy, Reinier Willem.

Reinier Willem Kennedy werd in Dordrecht op 16 augustus 1881 geboren en overleed op 23 maart 1960 in Bergen op Zoom. Reinier volgde opleidingen aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en aan de Académie des beaux Arts in Brussel. Ook was hij leerling van Jean Delville, kreeg veel goede raadgevingen van Roland Larij, Alexander Henri Robert van Maasdijk en leerde decoratieschilderen van Arij Spoon. Kennedy werkte vooral in Nederland (Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom) en Be...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Kennedy, Reinier Willem..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Pompoenplant'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina