Kunstenaar:Becker, Rutger

Stierekop

 65,00

Artikelnummer: 2A 1344.001

De zeer getalenteerde kunstenaar Rutger Becker toont hier ondubbelzinnig aan dat er ook met acrylverf op papier zeer veel te bereiken valt.
Caput Ovis heeft de omvang van haar te verzamelen werken van kunstenaars echter verder naar beneden bijgesteld met als gevolg dat met enige weemoed afscheid genomen gaat worden van dit fraaie werk van Becker.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 49.6 × 64.9 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, papier / karton

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Becker, Rutger

Rutger Becker woont tegenwoordig (lees 2018) in Ontario, Canada en signeert veelal met Rutger sec. Rutger beschouwt zich als kunstenaar autodidact ofschoon hij kunstzinnig onderwijs heeft genoten op het Sault College of Applied Arts. Becker experimenteert veel met materialen maar werkt als schilder veel met acryl. Rutger is lid van Art Gallery of Algoma, Arts Council of Sault St. Maria en van de Superior Coastal Highlands Plein Artists Group. Saatchi heeft werk van Becker in de colle...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Becker, Rutger.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Stierekop'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina