Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Maria met kind

 37,50

Artikelnummer: CO 236.104

Een ikoon van een onbekende kunstenaar. De voorstelling is eerder devoot dan technisch perfect. De kunstenaar heeft zich kennelijk vooral willen concentreren op de boodschap van ‘liefde’ en minder op de vaktechnische aspecten. Desondanks is het geheel – inclusief de stemmige omlijsting – een zeer geslaagde uiting van intens beleefd geloof.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 22 × 30 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Maria met kind'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina