Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Vluchtend hert (LdV?)

 22,00

Artikelnummer: CO 236.249
Onderwerpen: , ,

Deze buitengewoon fraaie tekening zat tussen een aantal tekeningen van Suze de Lint verborgen. Het is dan ook uiterst merkwaardig dat hij gemonogrammeerd is als LdV. Nog merkwaardiger wordt het nu blijkt dat dit monogram later (per pen?) werd toegevoegd aan de tekening! Wel werd door de eigenlijke tekenaar de tekening gedateerd (1864). Omdat Suze de Lint pas in 1878 werd geboren kan deze fraaie tekening dus ook niet van haar zijn. De vraag rijst: van wie is deze tekening dan wel?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 15.5 × 18.2 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Tekening

potlood

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, l.o., r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Vluchtend hert (LdV?)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina