Aanbieding!

Zelfportret

 25,00

Artikelnummer: p22 864.009
Onderwerp:

Nu een lithografisch product van Jan de Vries en wel van een superieure kwaliteit. Jan Veth zou het niet veel beter hebben gedaan. Omdat wij zelfs twee (verschillend qua zwarting; zie ook CO 864.008) exemplaren bezitten is het vermoeden gewettigd dat het hier proefdrukken betreffen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 28 × 34 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Overig

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

kunstenaar zelf

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Vries, Jan Philippus A. de

Jan Philippus Augustus de Vries werd op 22 december 1904 in Dordrecht geboren en overleed in 1995 in Apeldoorn. De Vries volgde - voor zover bekend - geen specifieke kunstzinnige opleidingen aan academies. Wel volgde hij les bij J. Van Vugt, bij C.J. Rovers en bij Agnes Canta in Rotterdam (daar behaalde hij zijn LO-akte handtekenen). Hij stond bekend als tekenaar, schilder, aquarellist en illustrator maar ook als musicus, dichter en leraar tekenen. Zijn kunstuitingen concentreerden zich...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vries, Jan Philippus A. de.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zelfportret'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina