Aanbieding!
Kunstenaar:Brand, Led

Kruik

 122,50

Artikelnummer: k4 476.001
Onderwerp:

Led Brand steekt met kop en schouders uit boven de gemiddelde hedendaagse kunstenaar. Hij is niet alleen een vakman maar ook een kunstenaar, een combinatie die bepaald niet meer alledaags is. De door hem vereeuwigde kruik straalt alleen al door zijn kleurgebruik ‘ouderdom’ uit (ten bewijze van zijn superieure vakmanschap). Het stilleven lijkt vluchtig en snel geschilderd maar het zijn vooral de details (onder andere de onregelmatigheden in de voet van de kruk) die het tegendeel aantonen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 13.5 × 18.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., monogram, toelichtende tekst(en)

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Brand, Led

Leendert Arie (Led) Brand is op 11 september 1952 in Dodrecht geboren. Als schilder en tekenaar legt hij vandaag-de-dag vooral stadsgezichten vast. Daarnaast kennen we van Led Brand stillevens en non-figuratieve voorstellingen. Led Brand is lid van het Teekengenootschap Pictura Dordrecht. Vermeld in Jacobs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Brand, Led.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kruik'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina