Aanbieding!
Kunstenaar:Verheyen, Jef

Baas en hond

 4.250,00

Artikelnummer: p27 474.001
Onderwerpen: , , ,

Een ongekend groots en mysterieus werk van Jef Verheyen. De boodschap die Verheyen met dit werk wil overbrengen laat veel te raden over. Het is dan ook tegelijkertijd de charme van en ook het spannende aan dit werk. Elke kijker vindt er voor haar of hem wel een eigen boodschap in. We kunnen het helaas niet meer aan de kunstenaar zelf vragen!

In choquerende paarsgeschilderde houten lijst gevat (waarschijnlijk door de kunstenaar zelf bedacht).

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 73 × 103 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

,

Verheyen, Jef

Jef Jozef Verheyen (naamvariant: Jef Verheyen) werd op 6 juli 1932 in Itegem (Heist-op-den-Berg) geboren en overleed op 2 maart 1984 in Saint-Saturnin-d'Apt. Hij was getrouwd met Dani Franque. Verheyen studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en daarna nog aan het Hoger instituut in de klassen schilderen, tekenen en keramiek. Jef werkte niet alleen in België [werkte in Antwerpen samen met De Vree en Van Anderlecht maar ook in Italië (Milaan) waar hij contac...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Verheyen, Jef.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Baas en hond'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina