Aanbieding!

Bellen blazen

 30,00

Artikelnummer: CO 527.007
Onderwerp:

Dit schilderij maakte Jan Sluijters in 1930. Vele van de door de drukkerij Van Leer & Co gedrukte reproducties van dit fraaie schilderij van Jan Sluijters Sr. sierden jarenlang de slaapkamer van menig kind (werd als bijlage gevoegd bij Haagse Post, Kerstnummer, 25 december 1930, No. 835).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 27.5 × 43.5 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Signatuur

in de druk, in potlood / inkt / verf, m.r., naam voluit

Stijl

Uitgever

Van Leers Fotodrukindustrie N.V.

Vindplaats origineel

Stedelijk Museum, Amsterdam

Sluijters Sr., Jan

Jan Sluijters (voorkeurnamen: Jan Sluyters, Johannes Carolus Bernardus Sluyters, Jan (sr.) Sluijters; monogrammen JS J.S., JS 08, JS dooreen) werd op 17 december 1881 in 's-Hertogenbosch geboren en overleed op 8 mei 1957 in Amsterdam. Hij was de zoon van Gijsbertus Antonius Sluijters, de vader van Jan Sluijters (jr.), Lous Sluijters en Eliza Sluijters en schoonvader van Jacob Kuijper en Kuno Brinks. Sluijters was gehuwd met M.F. van Cooten. Hij volgde opleidingen aan de Koninklijke School ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sluijters Sr., Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bellen blazen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina