Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Bergmeer met diverse zeilbootjes aan de einder

 22,50

Uitverkocht

Artikelnummer: CO 236.092

Een nauwelijks te ontcijferen signatuur (zie tweede foto: Tohmeling / Tolhamer?) op een buitengewoon aardige olieverf van een Italiaans? bergmeer. Kortom: het is de vraag wie er de maker van is? Een bekende schilder met een (fantasie) signatuur of een oprechte maar onbekende amateur. Desondanks is deze olieverf daarom zeker niet minder interessant.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 40 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bergmeer met diverse zeilbootjes aan de einder'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina