Aanbieding!

Blauw-paarse Grote kerk met paarse zon

 38,00

Artikelnummer: CO 012.078

Vele tientallen doeken van Herman van der Avoort hebben de Dordtse Grote Kerk als onderwerp. Nu weer als een blauw-paarse kerk met een paarse zon. Zijn stemming van het moment wordt iedere keer weer weerspiegeld door wolken en zon. We zien dus hier nogmaals één van zijn vele werken waarin de Grote Kerk (in zijn belevingswereld?) een overheersende rol speelt.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 56 × 56 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Blauw-paarse Grote kerk met paarse zon'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina