Aanbieding!

Bloemenverkoper met bos bloemen

 48,50

Artikelnummer: CO 012.391

Eén van de weinige werken van Van der Avoort op de kruising van fauvisme, impressionisme, nieuwe zakelijkheid en abstract- / hedendaagsheid. Uiteindelijk koos hij toch voor een mix van fauvisme en abstracties.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 80 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

, ,

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bloemenverkoper met bos bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina