Kunstenaar:onbekend

Boerenschuren met geriefhout

 15,00

Artikelnummer: CO 236.274

‘JAN’ (bij ons niet bekend) aquarelleert meer dan verdienstelijk. Deze stolp?boerderij met aanpalende schuur in de sneeuw met daarachter het geriefhout straalt de armoede van de boerenstand  van weleer bijna zakelijk uit.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 12.9 × 18.6 cm
Afwerking

passe-partout

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boerenschuren met geriefhout'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina