Aanbieding!
Kunstenaar:Chailloux, Roger

Brieven aan Gerrit Achterberg

 79,00

Artikelnummer: p4 193.002

Andermaal een surrealistische voorstelling van Roger Chailloux die ieders fantasie onvermijdelijk zal prikkelen. Elke toeschouwer zal er een eigen verhaal bij bedenken, zo ook Gerrit Achterberg als hij nog zou leven. De boodschap achter deze wel zeer forse ets blijft echter een raadsel. Roger kunnen we het helaas niet meer vragen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 64 × 48 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Chailloux, Roger

Roger Chailloux (voorkeurnaam: Roger Chailloux, naamvariant: Henri Roger Maurice Chailloux monogrammeerde als RC maar ook wel in spiegelschrift CR) werd in Den Haag op 7 februari 1931geboren en overleed op 20 november 1977 in Amsterdam. Chailloux volgde een opleiding aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en was leerling bij Walter Clénin, Otto B. de Kat en Gé Röling. Chailloux was niet alleen als kunstenaar in Den Haag werkzaam maar ook in Frankrijk (Parijs, Clermont-F...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Chailloux, Roger.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Brieven aan Gerrit Achterberg'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina