Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Droogbloemen

 26,50

Artikelnummer: 2A 236.137

Een verrassend stilleven van een vooralsnog onbekende kunstenaar. De compositie verraadt dat de kunstenaar in kwestie een zeer gevarieerd leven leidt. Gezond- en voedzaamheid, luim en sfeer zijn evenwichtig vertegenwoordigd in deze compositie. Gezien de manier van aquarelleren zal het weinigen verbazen indien de aquarellen CO 236.137, CO 236.138, CO 236.139, CO 236.140, CO 236.141 en CO 236.142 door dezelfde kunstenaar of kunstenares zijn geschilderd. Des te meer klemt de vraag wie is of was het?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 33 × 47 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Droogbloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina