Aanbieding!

Aardbeien op tinnen schotel en gemberpot

 120,00

Artikelnummer: p25 397.001

Dat ook minder bekende kunstschilders als Van Eeuwijk mooie stillevens maakten, bewijst dit werk. Hèt grote voordeel van minder bekende kunstenaars is dat kunstverzamelaars met de kleine beurs die toch kwaliteit nastreven aan hun trekken kunnen komen. Wellicht krijgt van Eeuwijk (en uiteraard ook vele van zijn tijdgenoten) ooit nog de waardering die hem toekomt.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 57 × 45 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Eeuwijk, Hendricus van van

Hendricus van Eeuwijk werd op 18 maart 1883 in Haarlem geboren en overleed daar ook op 23 december 1975. Van Eeuwijk was voor zover bekend autodidact  en werkte gedurende zijn gehele leven als kunstenaar in Haarlem. Van hem zijn vooral geschilderde strandgezichten en stillevens bekend. Van Eeuwijk was lid van het Genootschap van beelden kunstenaars 'Kunst zij ons doel' in Haarlem. Vermeld in Scheen, Jacobs, Scharten.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Eeuwijk, Hendricus van van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Aardbeien op tinnen schotel en gemberpot'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina