Eén van twee

 85,00

Artikelnummer: CO 012.028

Van links tot rechts het zoeken door Van der Avoort naar manieren om de eigen gevoelens vast te leggen in de zeer vertrouwde eigen kleuren: groen, rood en blauw. Samen met CO 012.029 vormt het een overweldigende pendant. Zelden weet Van der Avoort twee werken lang bij ‘de les’ te blijven! Schakel daarvoor ook om naar CO 012.029 (de kleine tweede nagelfoto links onder de grote foto).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 40 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Eén van twee'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina