Aanbieding!
Kunstenaar:Bolding, Cees

Grote Kerk vanaf de Voorstraathaven Dordrecht

 53,00

Artikelnummer: p19 479.001

Van Cees Bolding zijn vele aquarellen, etsen en olieverven bekend van evenzovele schildergenieke stadsgezichten. Deze kopie van een fraaie aquarel van de Dordtse Grote Kerk is er en treffend voorbeeld van. De kwaliteit van deze kopie is zodanig dat alleen met optische hulpmiddelen kan worden vastgesteld dat hier sprake van een kopie is.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 25 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Diversen

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Bolding, Cees

Cees Bolding (naamvariant: Cornelis Bolding; monogrammen: CB 'vervlochten', C 'in cirkel') werd op 7 januari 1897 in Wormerveer geboren en overleed op 1 november 1979 in Den Haag. Bolding volgde opleidingen aan de Rijksnormaalschool voor Kunstnijverheid en aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten beide in Amsterdam. Daarnaast was hij onder andere 'leerling' van Margaretha Josephine Elisabeth Franco-Cohen Gosschalk, Johannes Henricus Jurres, George Sturm en Nicolaas van der Waay. Later we...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Bolding, Cees.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Grote Kerk vanaf de Voorstraathaven Dordrecht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina