Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Hodiernae Belgica

 16,00

Artikelnummer: CO 236.087
Onderwerp:

Een van wellicht één van de eerste kaarten van de Lage Landen. Gezien de pagina gegevens recht boven is het vermoedelijk òf een overdruk dan wel uit een zeer oude atlas verwijderde, geëtste / gegraveerde kaart.

Roestig papier.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 25 × 20.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Diversen

Grafiek

,

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Hodiernae Belgica'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina