Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Lama’s en paarden

 28,75

Artikelnummer: 2A 236.260
Onderwerp:

Lama, de ‘ezel’ van Zuid-Amerika hier samen met de in het verleden voor Zuid-Amerika onbekende paard.

Waarschijnlijk heeft één van de vele (Europese/) boerderijen waar zowel lama’s als paarden (meestal touristisch) worden gehouden als voorbeeld voor deze aquarel gediend. In ieder geval zou deze aquarel een plaats verdienen in zo’n omgeving en zeker voor elke lama-adept.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 26 × 31.5 cm
Afwerking

passe-partout

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Lama's en paarden'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina