Aanbieding!
Kunstenaar:Picasso, Pablo

Kampf Stier Pferd

 260,00

Artikelnummer: p34 249.005

Een zeer herkenbare Picasso tekening. ‘Dieren’ en ‘vechten’ (weinig) harmonieus verenigd in één beeld. Het is de moeite meer dan waard je af te vragen wat er zich in het hoofd van Picasso afspeelde toen hij deze litho maakte.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 19 × 13 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, reverse

Stijl

,

Picasso, Pablo

Pablo Ruiz Picasso werd als zoon van José Ruiz Blasco (schilder en docent aan de Escuela de Bellas Artes in San Telmo) in Malaga op 25 oktober 1881 geboren en stierf op 8 april 1973 in Mougins in Frankrijk. De Spaanse kunstenaar Pablo Picasso is misschien wel de belangrijkste kunstenaar van de 20ste eeuw. Telkens weer wist hij zich op cruciale momenten te vernieuwen. Of het nu handelt om zijn expressieve schilderijen uit zijn blauwe en roze periode, de gefragmenteerde wereld van het kubism...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Picasso, Pablo.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kampf Stier Pferd'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina