Aanbieding!

Landschap met afgetopte kerktoren op achtergrond

 325,00

Artikelnummer: p35 229.001

Gaston Noelanders produceerde naast veel bloemenstillevens ook de nodige landschappen. Dit werk is kenmerkend voor de stijl van Noelanders’ landschappen. Technisch gaaf geschilderd met enerzijds de neiging om zo natuurgetrouw als mogelijk te reproduceren en tegelijkertijd toch impressionistisch te schilderen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Noelanders, Gaston

Gaston Noelanders werd op 25 april 1904 in Brussel geboren en overleed in 1987. Gaston volgde een opleiding aan de Academie te Antwerpen en werkt nadien in verschillende ateliers onder andere bij Alfred Bastien. Noelanders schilderde vooral bloemstillevens en stadsgezichten. Vermeld in Piron.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Noelanders, Gaston.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Landschap met afgetopte kerktoren op achtergrond'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina