Aanbieding!
Kunstenaar:Roy, Chris le

Landschap met bloemstuk

 62,50

Artikelnummer: k6 090.002

Ofschoon zeker niet surrealistisch heerst er toch een wat onbestemde sfeer rond deze kleine aquarel van Chris le Roy. Waarop wil de schilder de aandacht van de toeschouwer laten vestigen? Het blijven vraagtekens. En misschien wilde hij dat ook.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 11 × 20 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Genootschap

Pulchri Studio

Samenstelling collectie

Schilderkunst

aquarel

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Roy, Chris le

Chris le Roy (naamvarianten: Chris Le Roy, Chris Leroy, Christiaan le Roy) werd op 21 maart 1884 in Deventer geboren en overleed op 13 mei 1969 in Nijmegen. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda en volgde daarnaast lessen bij de kunstenaars Bartus Korteling, Willem Adriaan Alexander Liernur, Willem van der Nat en Floris Verster. Zelf gaf hij later les aan onder andere Diderice H. Rijnetta Roepers, Jan Sleeboom, Beatrix Daniëlla van Voorst van Beest en Jaco...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Roy, Chris le.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Landschap met bloemstuk'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina