Aanbieding!
Kunstenaar:Steel, George

Alpenweide met hooischuur

 379,00

Artikelnummer: p38 296.001

Dat ook in België al jaren geweldig goed wordt geschilderd is in Nederland veel minder bekend. In Nederland zweren we bij schilders als Filarski, Colnot en vele anderen maar Steel doet qua kwaliteit en vakmanschap zeker niet onder voor de bekendste schilders uit bijvoorbeeld de Bergense School.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 60 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Stroming

Steel, George

George Steel werd op 13 juni 1923 geboren in Sleidinge (Evergem - België). Georges Steel is als volbloed kunstenaar zowel schilder, tekenaar, beeldhouwer als boetseerder. Een kunstenaar, zoals Vlaanderen er weinig voortbrengt, zoon van de befaamde Leo Steel. Die uit zijn penselen de mooiste poëzie weet te toveren. De meest vreemde landen heeft hij bezocht en bewoond, tot hij huwde en een vaste stek vond in het Spaanse Granada waar hij jaren aan een stuk zou vertoeven. Waar zijn kind zou op...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Steel, George.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Alpenweide met hooischuur'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina