Aanbieding!

Man met vogel

 122,50

Artikelnummer: p10 618.003

Mogelijk wilde Rädecker met deze litho een allegorie of bijbelboodschap uitdragen. Helaas is het ons niet gelukt om het één te koppelen aan het ander. Maar ongetwijfeld zijn er websitebezoekers die de ‘verborgen’ boodschap wel kennen. De prominent aanwezige vogel op de litho en de uitgestoken hand zullen ongetwijfeld deel van uitmaken van de boodschap.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 24.5 × 32 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Hollandse Aquarellistenkring, KCB / Bergense School (Bergen Nh.)

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

autogram, in de druk, m.l.

Stijl

,

Stroming

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Rädecker, Johannes Anton

John Rädecker (naamvarianten: Johannes Anton Rädecker, John Raedecker; monogrammen: JR, J.R., AJR ineengevlochten) werd op 5 september 1885 in Amsterdam geboren en overleed daar ook op 12 januari 1956. Hij was de vader van Han Rädecker (1921) en Jan Willem Rädecker (1924), de broer van A. (Anton) Rädecker en W.A. Willem Rädecker en was gehuwd met Annie de Roos. John Rädecker volgde kunstzinnige opleidingen aan de Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen in Rotterdam, aan ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Rädecker, Johannes Anton.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Man met vogel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina