Aanbieding!
Kunstenaar:Soer, Chr.

De terugkeer van de jager

 473,50

Artikelnummer: k4 293.003

Christiaan Soer verrast steeds weer, permanent op zoek naar nieuwe vormen. Ooit ‘begonnen’ als traditionele schilder (waar dit doek een typerend voorbeeld van is) dwingt zelfs deze voorstelling je om er steeds weer naar te kijken. En terecht want iedere keer weer ontdek je andere details zoals links onder het silhouet van een weglopend vosje.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 26 × 19 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Soer, Chr.

Christiaan ( Chris )  Soer werd op 23 februari 1882 in Den Haag geboren en overleed ook in die stad op 11 november 1961. Woonde en werkte zijn hele leven in Den Haag, met uitzondering van enkele studiereizen naar België (Gent en Brugge), Duitsland en Frankrijk (Parijs). Opgeleid aan de Academie van Den Haag en was een bekend representant van de "Haagse School". Zijn werk is impressionistisch van stijl. Hij schilderde en tekende (winter)landschappen, stads- en dorpsgezichten, strandge...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Soer, Chr..

Heeft u een vraag of opmerking over 'De terugkeer van de jager'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina