Aanbieding!
Kunstenaar:Gerlo, Urbain

Pijp, snuiter, lucifers etc.

 179,00

Artikelnummer: p45 095.001
Onderwerpen: ,

Een ongecompliceerd stilleven dat de vraag oproept waar de gebruiker van de diverse voorwerpen naar toe is. Het werk is systematisch opgebouwd conform het karakter van de schilder zelf.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 42 × 35 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.b.

Stijl

Gerlo, Urbain

Theodule Joseph Maria (Urbain) Gerlo werd op 21 juli 1897 in Waasmunster geboren en overleed op 12 oktober 1986 ook in Waasmunster Sombeke. Gerlo volgde opleidingen aan de Academies te Waasmunster en te Sint-Niklaas o.l.v. J. Horenbant. Werkte enige tijd bij de schilder Felix Eyskens te Ranst en later bij een fotograaf te Brussel. Gerlo vestigde zich uiteindelijk te Gent, waar hij nog lessen volgde aan de Academie en een kunstgalerie opende. Realiseerde o.m. landschappen en dorps- en ho...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Gerlo, Urbain.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Pijp, snuiter, lucifers etc.'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina