Aanbieding!

Ophaalbrug met zeilsloep

 24,00

Artikelnummer: k1 275.001

Een fraaie, ingelijste kopie van een pastel van Willem van Schaïk. Dat hier sprake is van een kopie doet weinig afbreuk aan de kwaliteit (van de oorspronkelijke pastel van Van Schaïk).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 23 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, l.o.

Stijl

Schaïk. Wilem van

Willem Henri van Schaïk (voorkeursnaam: Willem van Schaïk) werd op 8 augustus 1876 in Beetsterzwaag geboren en overleed op 8 april 1938 in Blaricum. Hij was de broer van H.W.C. van Schaïk. Hij kreeg les van Christoffel Bisschop, Sir Hubert von Herkomer en Paul Joseph Constatin Gabriël (van deze laatse ontving hij ook veel raadgevingen). Hij werkte zowel in Nederland (Scheveningen, Hilversum, Blaricum) als in Engeland. Als illustrator, schilder en tekenaar zijn van hem zowel (winter)-...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Schaïk. Wilem van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Ophaalbrug met zeilsloep'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina