Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Gestileerde plattegrond van meer met scheepjes

 16,00

Artikelnummer: k7 236.050

Een kleine, spannende litho van een onbekende kunstenaar. De voorstelling lijkt op een gestileerde plattegrond van een berg?meer. In ieder geval kan er worden gerecreëerd gezien de twee minuscule zeilboten ter nadere duiding van het water- / recreatiegedeelte.

Gesigneerd met het acroniem STM 82. (een door ons niet te detecteren kunstenaar).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 8 × 12 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in de druk, r.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Gestileerde plattegrond van meer met scheepjes'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina