Aanbieding!

Paradijsvogel

 331,00

Artikelnummer: p35 262.001
Onderwerpen: ,

Ofschoon hij nooit in Nieuw-Guinea is geweest (tenminste voor zover bekend) weet hij met deze aquarel op een zeer bijzonder manier de adembenemende schoonheid van de paradijsvogel in vorm en kleur vast te leggen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 18.5 × 27.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

Rensburg, Eugène

Eugenius (Eugène) Rensburg werd op 16 september 1872 in De Haag geboren en overleed ook in diezelfde stad op 6 november 1956. Eugène volgde opleidingen aan de Kunstnijverheidsschool Quellinus in Amsterdam en aan de Akademie van Beelden Kunsten in De Haag. Ook was hij leerling van Jan van Delden. Rensburg werkte op vele plekken in binnen- en buitenland (Den Haag, Amsterdam, Parijs, Berlijn, Wenen, Frankfurt am Main, Boedapest, Rijn (rivier), Theems (rivier), Donau (rivier), Seine (rivier...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Rensburg, Eugène.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Paradijsvogel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina