Aanbieding!
Kunstenaar:James, Willy

Stadsplein

 226,00

Artikelnummer: k4 517.002

Het Onze Lieve Vrouwe standbeeld in de Maria-Theresiënstraße in het stadscentrum van Innsbruck aan de voet van de Alpen. Door James uiterst vrijmoedig geaquarelleerd. Een knappe aquarel die weinig onder zal doen voor de vele duizenden foto’s die evenzovele toeristen van deze fotogenieke plek gemaakt zullen hebben (zie ook de professionele bijgevoegde kleurenfoto ter vergelijking).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 20 × 29 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

James, Willy

Onduidelijk is het om welke 'James' het hier gaat. De meest voor de hand liggende is Willy James (alias Willy Rochat) afkomstig uit Zwitserland (Echallens, geboren op 2 juni 1920 en overleden in 2004) en vooral werkzaam in Frankrijk als beeldend kunstenaar. De twee werken van deze James (gesigneerd met alleen JAMES) - in bezit van Caput Ovis - bevatten beide Franse taferelen (stadscentrum aan voet van de Alpen en Parijs) - zijn specialiteit. Maar deze James signeerde vo...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van James, Willy.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Stadsplein'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina